Om oss

Soundium grundades 2011 och är baserat i Litauens huvudstad Vilnius, där vi har vårt huvudkontor samt en fysisk butik. Soundium är idag aktivt i Baltikum och Skandinavien, och vi strävar alltid efter att erbjuda de bästa produkterna till låga priser och bra service som speglas av våra grundvärden; enkelt och snabbt. Vår passion för musik gör att vi aldrig vil kompromissa med kvaliteten, varken på vår service eller produkter.

Är du på jakt efter DJ- eller studioutrustning? Då är vi glada att se dig här hos oss! Vi hjälper DJs, musiker, producenter, faktiskt vilken musikälskare som helst - professionell eller amatör – med att hitta rätt utrustning till just sina behov. Det kan vara allt från hörlurar till att bara lyssna på musik med i vardagen till mixers eller skivspelare till vinylälskaren.

DJ-Utrustning
Vår passion och stora kunskap om vårt sortiment gör att vi kan hjälpa dig att hitta rätt produkter ut efter dina behov, och vi älskar. Vi har produkter till DJ:s som spelar med skivspelare, CDJ:s och DJ-controllers och vi har ett bra utbud av Traktor, Serato och andra programvaror. Klassiska märken som Pioneer och Native Instruments finns på våra lagerhyllor, men vi kan också bjuda på märken såsom Reloop eller Audio-Technica.

Studioutrustning
Har du bestämt dig för att skapa dina egna låtar och musik? Då kan vi hjälpa dig. Oavsett vilken programvara du använder (som du också kan skaffa i vår webbshop), har vi MIDI-controllers, tangentbord och syntar för att släppa loss din kreativitet. Det kan aldrig gå fel med märken som Korg, Akai eller Novation. Studiomonitorer - finns. Ljudgränssnitt - finns. Focusrite - finns, Ableton - finns, Arturia - finns, finns, finns! Se vårt stora utbud redan idag.

Små förnödenheter
Jo, hörlurar för arbete eller fritid, kablar, patroner, inspelare – vi har lösningen till dig. Förresten, har du tänkt att skaffa skydd till din dyrbara DJ- eller studioutrustning? Kolla då in vår tillbehörskategori som har väskor, cases och andra bra skydd och accessoarer.